Federasyon Kupası sahibini buldu

Güncelleme Tarihi:

Federasyon Kupası sahibini buldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 14:48

Federasyon Kupası sahibini buldu

Haberin Devamı

 

ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da düzenlenen Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası finalinde İzmit Belediyesi, Kırçiçeği Bodrum Basketbol'u 69-62 yenerek şampiyon oldu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası Final Grubu müsabakaları Isparta'nın ev sahipliğinde düzenlendi. Bayraklı Belediye, Edremit Belediyesi Gürespor, FERKO Ilgaz Hotel KBSK, İzmit Belediye, Kırçiçeği Bodrum Basketbol, Mersin Basketbol, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim ve Urla Belediye takımlarının mücadele ettiği TKBL Federasyon Kupası Final Grubu'nda karşılaşmalar Işıkkent Spor Salonu'nda oynandı.

Turnuvanın finalinde İzmit Belediyesi ile Kırçiçeği Bodrum Basketbol karşılaştı. Karşılaşma öncesinde sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kırmızı- beyaz olarak hazırlanan ve üzerinde Şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz'ın fotoğrafıyla 'Vatanın her karış toprağında sen varsın şehidim. Ali Yılmaz, ruhun şad olsun' yazılı pankart eşliğinde sahaya çıktı.

Karşılaşmayı TBF Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, TBF Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve TBF yetkilileri de takip etti.

Karşılaşmanın ilk yarısını 38-36 önde tamamlayan İzmit Belediyesi sahadan 69-62 galip ayrılarak şampiyonluğa ulaştı. Turnuva sonunda ödül töreni yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!