Güzel Sanatlar lisesinden müzik ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

Güzel Sanatlar lisesinden müzik ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2016 12:07

Güzel Sanatlar lisesinden müzik ziyafeti

Haberin Devamı

Suat DENİZ/ IĞDIR, (DHA)- Iğdır Güzel Sanatlar Lisesi beşinci yıl sonu etkinliğine katılanlar davetli ve velilere öğrenciler müzik ziyafeti verdi.



Kültür merkezinde düzenlenen etkinliğin açılışını İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal yaptı. Saygı duruşunun ardından Güzel Sanatlar Lisesi Öğrenci korosu İstiklal Marşını seslendirdi. Yıl sonu etkinliğinde konuşan Lise Müdürü Mustafa Alagöz, ortak derslerin yanı sıra öğrencilere resim ve müzik alanlarında eğitim- öğretim verdiklerini bildirdi. Alagöz, "Geçmişi Osmanlı dönemine kadar uzanan Güzel Sanatlar Lisesinin misyonu önemlidir. Bu misyon sanatçı ve güzel insan yetiştirmek gibi bir misyondur. Türkiye'de 76 Güzel Sanatlar Lisesi var. Güzel Sanatlar Lisesinin amacı Güzel sanatlar fakültelerine öğrenci yetiştirmek, resim ve müzik alanlarında topluma faydalı bireyler kazandırmaktır" diye konuştu.



Konuşmaların ardından Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Müzik Şefi Orhan Çelik yönetiminde konser verdi. Örencilerin yıl boyunca yaptıkları resimlerin sergisi hakkında ise kurs yöneticisi Hülya Yolcu bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!