Bayramda hastalar unutulmadı

Güncelleme Tarihi:

Bayramda hastalar unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2017 10:02

Bayramda hastalar unutulmadı

Haberin Devamı

Suat DENİZ/ IĞDIR,(DHA)- Iğdır Valisi Enver Ünlü hastanede yataklı tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 
    Bayramlaşma programına Vali Enver Ünlü, Ak Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, 5'inci Hudut Alay Komutan vekili Piyade Albay Ali Taşdelen, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Sağlam, İl Jandarma Komutanı Hakan Başakcı, İl Emniyet Müdürü Melih Ekici ve kurum amirleri katıldı. Vali Ünlü ve beraberindekiler Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı Dayanışma Derneği, İl Jandarma Komutanlığı, 5'inci Hudut Alayı Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Iğdır Devlet Hastanesi, polis ve jandarma uygulama noktalarını ziyaret ederek bayramlaştılar. Enver Ünlü, emniyet ve askeri birimlerde yaptığı konuşmasında "Hudut namustur sözünden yola çıkarak hudutta Türkiye Cumhuriyetini en iyi şekilde temsil eden, hudut sancağını en iyi şekilde muhafaza eden sizlersiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz, ailelerinizde sizlerle gurur duyuyor. Bizler sizlerin tuttuğu nöbetler sayesinde rahat uyku uyuyoruz" dedi.
    Iğdır Devlet Hastanesi'nde hayat hastaları da ziyaret eden protokol, ameliyat olan Er Mustafa Demir ile sohbet etti. Vali Ünlü Er Mustafa Demir'in babasını telefonla arayarak bayramını kutladı ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!