Yüzme sporcuları, Lütfü Savaşı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Yüzme sporcuları, Lütfü Savaşı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2017 11:10

Yüzme sporcuları, Lütfü Savaşı ziyaret etti

Haberin Devamı

TÜRKİYE U19 Bayanlar 1. Ligi 2016-2017 Sezonu şampiyonu sporcu ve antrenörleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı kupaları ile ziyaret ettiler.
İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Doğan, Başantrenör Murat Kaptanoğlu, Sutopu Antrenörleri Ökkeş Türkmen Çiçek ve Mehmet Aktepe, Yüzme Antrenörü Esin Kaptanoğlu, sporcu aileleri ve sporculardan oluşan kafile Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile bir araya geldi.
Kulüp Başkanı A.Kadir Doğan "Geçen yıl 2. ligden yükseldiğimiz Türkiye Sutopu Federasyonu U19 Bayanlar 1. Ligi'ni, ilk yılımız olmasına rağmen 21 puanla namaglup olarak tamamlayıp,  Türkiye'nin önemli kulüplerini geride bırakarak şampiyon olduk. 13-14 yıllık Türkiye Bayan Sutopu ligleri tarihinde Galatasaray, Esti ve Adalar takımları dışında şimdiye kadar Türkiye'de başka hiçbir takım şampiyon olamamıştı. Bu bize kısmet oldu. Anadolu'dan bir ilçe takımı olarak bizler bu takımların arasına kulübümüzün de adını yazdırmayı başardık. Bu ligin bir üstü yok. Takımımız böylesine önemli bir başarıyı yakalamış ve bölgemize kazandırmıştır" dedi.
Başkan Lütfü Savaş, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini ve kulübün daha büyük başarılara imza atmasını temenni ettiğini belirterek, desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!