Vali Topaca'dan hayırsever iş adamlarına teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Vali Topacadan hayırsever iş adamlarına teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2016 14:50

Vali Topaca'dan hayırsever iş adamlarına teşekkür

Haberin Devamı

İSKENDERUN Sanayici ve İşadamları Derneği (İSSİAD) tarafından iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe katılan Hatay Valisi Ercan Topaca, 'yardım etme anlayışı içinde olan işadamları ve hayır sahipleri olduğu sürece bu ülkenin sırtının yere gelmeyeceğini' söyledi.
İSSİAD Başkanı Recep Atakaş’ın ev sahipliğinde İskenderun Yelken Kulübü’ndeki iftarda konuşan Vali Topaca, iş dünyasının sosyal konulardaki desteğinin önemine dikkat çekti.  Topaca, şu değerlendirmeyi yaptı:
"Bir ülke için en önemli varlıklardan birisi de girişimcilerdir. Eğer bu girişimciler biraz da hayırsever, bonkör, milletin ihtiyaçlarına duyarlıysa, Allah’ın izniyle o milletin sırtı yere gelmez. Bu yönüyle ülkemiz ve bilhassa Hatay, hayırsever girişimciler anlamında çok zengindir. Bunlardan önde gelenlerden biri de Recep Bey’dir. Her hayır talebini olumlu cevaplandıran Recep Bey’e de tekrar teşekkür etmek istiyorum."
Vali Topaca, daha sonra yemeğe katılan Optimist Kızlar Türkiye 2'ncisi ve Optimist Junior Kızlar Türkiye 3'üncüsü olan yelken sporcusu Elmas Gül Koca'ya plaket verdi.
Programa ayrıca; 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İSTE Rektörü Prof.Dr Turkay Dereli, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, işadamları, şehit ve gazi aileleri, işitme engelli vatandaşlar ile Kur’an kursu öğrencileri katıldı.

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)
(14.06.2016 FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!