Spor Toto 2. Lig

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto 2. Lig
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 15:35

Hatayspor basın sözcüsü Toksöz, "Tek hedefimiz, sezonun ilk yarısına lider takımlarla aradaki farkı kapatarak şampiyon olmak"

Haberin Devamı

HATAY (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Hatayspor'un basın sözcüsü Aydın Toksöz, tek hedeflerinin sezonun ilk yarısına lider takımlarla aradaki farkı kapatarak şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Toksöz, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta oynanan Bandırmaspor maçında hem oyuncuların hem de taraftarların güzel bir tablo sergilediğini belirtti.

Oyunun ilk yarısında iki fark olmasına karşın takımın azimli bir şekilde mücadele ederek beraberliği yakalamasının büyük bir başarı olduğunu ifade eden Toksöz, şunları kaydetti:

"Böyle bir takım ruhunun diğer maçlarda da devam etmesini bekliyoruz. Bu Hatayspor'un sahiplenilmiş olduğunu gösterir. Geçen hafta oynadığımız Bandırmaspor maçında 3-1'lik mağlubiyetten, 3-3 beraberliğe razı olan bir takım vardı karşımızda. Galibiyet bizim hakkımızdı ama beraberliğe razı olduk. Tek hedefimiz sezonun ilk yarısına lider takımlarla aradaki farkı kapatarak, şampiyon olmak."

Haberin Devamı

Bandırmaspor'un lider olduğunu ve kendilerine karşı özellikle ikinci yarıda çok etkili mücadele ettiğini vurgulayan Toksöz, takımın iyi hazırlanarak gelecek hafta oynayacağı Bugsaşspor maçından galibiyet alarak zirve yarışına katılmak istediklerini ifade etti.

Hatayspor Kondisyoner ve Analiz Uzmanı Çağdaş Çavuş da takımda birlik ve bütünlüğün sağlanmasıyla daha iyi sonuçlar aldıklarını, buna oyuncuların yanı sıra ilin ileri gelenleri ve taraftarların da etkisinin olduğunu vurguladı.

Oynanan Bandırmaspor maçında 3-1 farkı oyuncuların gayretiyle beraberliğe dönüştürdüklerini ifade eden Çavuş, "Bandırmaspor ligde bizim 8 puan önümüzde olan lig lideri bir takım. Oynadığımız en iyi takılardan biridir. Maça başlarken galibiyet istediğimiz net bir şekilde belli oluyordu. Bunu oyuna yansıtmamıza rağmen ilk yarıyı 3-1 yenik bitirdik. Fakat ikinci yarıda ise iyi bir çıkış yaparak oyunu lehimize çevirdik. Oyun berabere bitti, fakat istediğimiz sonucu aldığımızı düşünüyorum. Şimdi önümüzdeki Bugsaşspor maçına bakmamız lazım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Oyunculardan Halil Karataş ise kendileri için her maçın önemli olduğunu, alınan her galibiyetin takımı zirveye doğru götürdüğünü aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!