Hataylı ressam, usta isimlerle aynı sergide

Güncelleme Tarihi:

Hataylı ressam, usta isimlerle aynı sergide
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 13:09

Hataylı ressam, usta isimlerle aynı sergide

Haberin Devamı

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA) - HATAY'ın başarılı ressamlarından Canseven Bahçeci’nin yağlı boya tablosu, İstanbul Nişantaşı Galeri Abay’da düzenlenen ve birbirinden ünlü ressamların eserlerinin yer aldığı '2.Duygusunu Geçmişten Alan Sevgi' adlı sergide yer aldı.
İlk defa böyle büyük bir sergide eseri sergilenen ressam Bahçeci’nin tablosu katılımcılardan tam not aldı. Galeri Abay yöneticileri tarafından bundan sonra yapılacak sergiler için de davet alan Ressam Bahçeci, Hatay'daki farklı yaşamı tablolarına resmetmeye devam edeceğini söyledi.
Usta ressamlar tarafından eserinin beğenilmesinin kendisini daha başarılı eserler ortaya çıkarma konusunda teşvik ettiğinin altını çizen Ressam Canseven Bahçeci, "İstanbul’da Hatay Günleri programında tanıştığım Galeri Abay yöneticisi Ayşegül Abay, eserlerimi beğenmesi ve neticesinde bir çok ünlü ismin yer aldığı sergiye davet etmesi sonucunda çalışmam sergide yer aldı. Birbirinden başarılı eserler arasında eserimin yer alması beni fazlası mutlu etti. Antakya’ya döndüğümde çalışmalarıma hız kesmeden devam ederek ortaya yeni ve farklı eserler çıkarmaya devam edeceğim" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!