Hatay'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Hataydan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2014 13:50

Haberin Devamı

HATAY (AA) - Payas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gökhan Yiğit, ilçede, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'nin önümüzdeki yıl faaliyete başlayacağı belirildi.

Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süredir eksikliği hissedilen birimin yeni yılın ilk günlerinde hizmete açılması için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Vatandaşların daha önce trafik işlemleri için Dörtyol ilçesine gitmek zorunda kaldığını ifade eden Yiğit, bu hizmetin ilçede verilmeye başlamasının ardından sıkıntının ortadan kalkacağını söyledi.

- Dörtyol'da seçim

Dörtyol Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'ndaki seçimde, 2015 yılında görev yapmak üzere, Ocaklı Mahallesi muhtarı Yusuf Soysal, Yeşilköy Mahallesi muhtarı Ferhat Aydın ve Türk Hava Kurumu Dörtyol Şube Başkanı Halil Yazgan heyete seçildi.

Haberin Devamı

Kaymakam Recep Soytürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, görev yapacak olanlara başarılar diledi.

Hep birlikte ihtiyacı olan vatandaşların sıkıntılarını gidermek için yoğun gayret sarf edeceklerini ifade eden Soytürk, işlerin yoğunluğundan zaman zaman meydana gelen ve şikayetlere yol açan gecikmeleri önlemek için de çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!