Edebiyatçılardan yazar Tekin'e vefa

Güncelleme Tarihi:

Edebiyatçılardan yazar Tekine vefa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 11:41

Edebiyatçılardan yazar Tekin'e vefa

Haberin Devamı

HATAY'da Türkiye Edebiyatçılar Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Hatay Temsilcisi şair, yazar Nebih Nafile ile bir grup edebiyatçı, araştırmacı yazar Mehmet Tekin'i ziyaret etti.
Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda gerçekleşen ziyarete eski parlamenter Zeki Özkaya, eczacı – şair Ömer Bayraktar, Edebiyatçılar Derneği Hatay Temsilcisi Nebih Nafile ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kocaoğlu katıldı.
Edebiyatçılar Derneği Hatay Temsilcisi Nebih Nafile, insanların öldükten sonra değil, yaşarken değerinin bilinmesi gerektiğini ifade ederek, "Hatay'a büyük hizmetler veren şair, yazar, sanatçı, devlet adamı gibi tüm güzel insanları yaşarken sevgi ve dostluk ile kucaklamalıyız. Hatay'ın tarihini yazan Mehmet Tekin hocamız da Hatay için büyük bir değerdir. Bugün kendisi ile bir arada olmanın gururunu yaşıyoruz. Her ay bir önemli değerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz" dedi.
Ziyarette Edebiyatçılar Derneği adına, Hatay'a hizmetlerinden dolayı araştırmacı yazar Mehmet Tekin'e çiçek ve plaket verildi.

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!