Bilet yerine oyuncak, kıyafet

Güncelleme Tarihi:

Bilet yerine oyuncak, kıyafet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2018 15:26

Bilet yerine oyuncak, kıyafet

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- HATAY'ın İskenderun Heripus çok sesli korosu Estonya’da katılacakları festivalin tanıtımını yaptıkları konsere giriş bileti yerine ihtiyaç sahibi çocuklar için eşya topladı.

İskenderun Belediye Kültür Merkezi’nde, İskenderun Heripus çok sesli korosu tarafından düzenlenen Estonya’ya gidiyoruz konserini izlemeye gelenler bilet olarak yanlarında getirdikleri oyuncak ve kıyafetleri teslim ettiler.  Heripus çok sesli korosu şef Erhan Kara yönetiminde iki bölümden oluşan programlarını sahnelediler.

Heripus çok sesli korosun da Soprano Nejla Güleryüz, poptan, türkülere, marşlardan kilise müziğine ilahilere kadar repertuvarda birçok eser olduğunu belirterek, "İskenderun’da yoksul çocuklar tespit ettik. Onların haberi yok. Bilet olarak getirdikleri bu yardımları ihtiyaç sahiplerine göre belirleyerek teslim edeceğiz. Kıyafet, mont, ayakkabı, oyuncak, kırtasiye malzemeleri gibi ürünler getirildi"dedi.

AVRUPA NIN EN BÜYÜK KOROLAR FESTİVALİNE

İskenderun’da gençlerden kurulu Heripus çok sesli korosu şefi Erhan Kara, vizyonlarının yaşadıkları kentte kendi çapında konser veren bir koro olması değil, günü geldiğinde şehir dışında ve yurt dışında, İskenderun ve ülkeyi temsil etmek olduğunu belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!