23 Nisan’da lösemili çocuklara sürpriz

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan’da lösemili çocuklara sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 17:00

23 Nisan’da lösemili çocuklara sürpriz

Haberin Devamı

 


İskenderun ve çevre ilçelerde yaşayan lösemi hastası çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ında kahvaltı yapıp, dilek balonlarını uçurdu
23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Neşve Cafe işletmecisi Müge Mısırlıoğlu'nun ev sahipliğinde lösemili çocuklar bir araya geldi. Palyaçoların karşıladığı çocuklar kahvaltılarını yaptıktan sonra dileklerini birer kağıda yazarak, bağladıkları balonları hep birlikte uçurdu.
Lösemili çocukların en büyüğü olan ve organizasyona yardım eden Mehmet Yeşilmen, "Bugün hasta olduğumuz halde bile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı'nı tüm Türkiye'de hep birlikte kutluyoruz. Lösemili kardeşlerimizle bir arada bir kahvaltı vermek istedik. Ülkenin en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu günler içerisindeyiz. Bütün kardeşlerimiz hasta halleri ile başta ben olmak üzere, tüm kader ortaklarımla burada bu mutluluğu, birliği sağlamak üzere hocalarımız hayırseverlerimizin katkıları ile bir aradayız. Umuyoruz ki hiçbir çocuk artık ölmesin, hastalanmasın ya da buna benzer sorunlarla acı çekmesin. İnşallah bugün umuda uçuracağımız balonlarımızla birlikte hiçbir çocuğun hasta olmamasını temenni ederek bu hastalığı sonlandırmış olacağız" dedi.
Neşve Cafe İşletmecisi Müge Mısırlıoğlu, Dr. Buket Şenkaya, Dr. Yılmaz Şahutoğlu, manevi olarak büyük önem taşıyan organizasyonun içerisinde olmaktan mutlu oldukların söyledi.

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)

UA(BK)(23.4.2016,FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜ)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!