Başkan Keskin 2700 Rakımda Karlı Yolları Denetledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Keskin 2700 Rakımda Karlı Yolları Denetledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2015 15:58

BAŞKAN KESKİN 2700 RAKIMDA SÜRÜCÜLERİ OLASI KAZALARA KARŞI UYARDI

Hakkari’nin Durankaya Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin, yoğun kar yağışına sahne olan beldenin zirvesinde yolculuk yapan araç sürücüleri uyararak olası kazalara karşı zincir bağlamaları uyarısında bulundu.
Belediye Başkanı Fatih Keskin ve beraberindekiler şehirden 10 kilometre mesafede bulunan ve kar kalınlığının 10 santimetreyi bulduğu 2 bin 700 rakımlı Şibeköy Tepesi’nde yol denetiminde bulundu.
Yüksek rakımlı olması nedeniyle kar kalınlığının yer yer 10-15 santimetreyi geçtiği Durankaya zirvesinde bekleme yapan Başkan Keskin, yolda geçen araç sürücülerini uyararak zincirsiz olarak yola çıkılmaması konusunda uyardı. Zirveye her yıl 2 metrenin üzerinde kar yağdığını ve birçok aracın kar ve tipi yüzünden yolda mahsur kaldığını ifade eden Başkan Keskin, Durankaya Beldesi yolunu kullanan sürücülerin olası kazaları yaşamaması için gerekli tedbirleri mutlak suretle almaları gerektiğini söyledi.
Karlı ve fırtınalı havada Başkan Keskin’i karşılarında gören sürücüler ise, kendilerini olası kazalara karşı uyaran Başkan Keskin’e teşekkür ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!