AA'nın "Yılın Fotoğrafı" oylaması

Güncelleme Tarihi:

AAnın Yılın Fotoğrafı oylaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 10:30

- Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen, Anadolu Ajansı'nın "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katılarak iki fotoğrafa oy verdi

Haberin Devamı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katıldı.

AA'nın fotoğrafları hakkında bilgi alan Çimen, haber kategorisinde Fatih Aktaş'ın "Musul'da Rehin Alınanlar Türkiye'de" fotoğrafı ile yaşam kategorisinde Fırat Yurdakul'un "Ankara'da Şimşekli Gece" adlı fotoğrafına oy verdi.

Çimen, oylamanın ardından yaptığı açıklamada, dünyanın sayılı ajansları arasında yerini alan Anadolu Ajansı'nın, üstlendiği misyonla habercilik alanında Türkiye'nin gururu olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı'nın "yılın fotoğrafı" oylaması uygulamasında yer alan birbirinden güzel, seçkin fotoğraflar için oy kullandığından dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Çimen, şunları söyledi:

"Kurulduğu günden beri ülkemizin sesini tarafsız, doğru ve hızlı biçimde kamuoyuna ve tüm dünyaya duyuran Anadolu Ajansı'nın ülkemizdeki yeri her zaman farklı olacaktır. Anadolu Ajansı'nın bundan sonraki yıllarda kendini daha da yenileyerek dünyadaki ajanslar arasında en üst seviyeye geleceğinden hiç şüphem yok. Bu değerli eserlerden dolayı tüm ajans çalışanlarını kutluyorum. Gerek haber gerekse yaşam kategorisindeki fotoğrafların hepsi birbirinden güzel."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!