Almanya’ya gidecek gençler kurayla belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Almanya’ya gidecek gençler kurayla belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 16:25

Almanya’ya gidecek gençler kurayla belirlendi

Haberin Devamı

GİRESUN(DHA) - Giresun Belediyesi tarafından yürütülen, Beyaz Çelik Köprü Projesi kapsamında 8 günlüğüne Almanya’ya götürülecek 15 genç kura ile belirlendi.

Giresun Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Gençlik Birimi tarafından yürütülen proje ile Almanya’ya gitmek için başvuru yapan 59 gençten Giresun’da bulunanlarla yüz yüze, il dışında olanlarla da internet üzerinden görüntülü olarak görüşme yapıldı. Görüşmeler sonucunda mülakatları geçerek kura çekimine katılmaya hak kazanan 27 genç arasında yapılan kura çekiminde 8 kız ve 7 erkek olmak üzere 15 genç Almanya’ya gitme şansını yakaladı. Bu gençlerin arasında mazeretleri sebebiyle gelemeyeceklerin belirtenlerin yerine yedek olarak 3 kız 3 erkek kura ile belirlendi.

Giresun Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan kuranın çekilişlerini Giresun Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Hilmi Erzincan ile Belediye Plan ve Proje Müdürü Selim Özgürel yaptı. Kura çekimine Plan ve Proje Müdürlüğü Gençlik Birimi sorumluları, öğrenciler ve velileri katıldı.

25 Temmuz – 2 Ağustos 2017 tarihleri arasında Almanya’nın Duisburg şehrinde gerçekleştirilecek olan proje kapsamında Giresunlu gençler Alman arkadaşlarıyla beraber olacak.

Yapılan kura çekiminde Almaya’ya gitmeyi hak kazanan isimler şöyle:

KIZLAR (ASİL) : Beyza Tütüncü, Büşra Türkoğlu, Merve Gürbüz, Dilan Düdükçü, Nagihan Turgut, Kübra Nur Demiralp, Naren Çoban, Gamze Memiş

(YEDEK) : Hatice Günaydın, Ayliz Damcı, Nisa Bayrakoğlu

ERKEKLER (ASİL) : Yiğit Elmalı, Alper Fatih Akkuş, Selçuk Yılmaz, Emre Çağrı Karaman, Yağızhan Dizdar, Gökalp Caniklşoğlu, Oktay Turgut

(YEDEK) : Mustafa Oturak, Görkem Altay, Berkay Onat Tokaç

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!