Operatör Doktor Evişen Hatem'de

Güncelleme Tarihi:

Operatör Doktor Evişen Hatemde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 13:46

Operatör Doktor Evişen Hatem'de

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - Gaziantepli Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. M. Alper Evişen Özel Hatem Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Daha önce Gaziantep’teki özel hastanelerde başarılı çalışmaları ile tanınan Opr. Dr.  M. Alper Evişen'in Katarakt ve Cerrahisi, Şeker Hastalığının Gözde Yarattığı Tahribatların Tedavisi (Diyabetik Retinopati), Şaşılık ve Çocuk Göz Hastalıkları, Göz Tansiyonu (Glokom takip, tedavi ve ameliyatları), Okülaplasti Cerrahileri, Gözyaşı Kanal Tıkanıklıkları ve Tedavileri, Tıbbi Retina Tanı, Takip ve Tedavileri, Nörooftalmoloji Tanı ve Takipleri tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları içerisinde yer alıyor. Tecrübeleri ve mesleki becerileri ile adından sıkça söz ettiren Dr. Evişen'in  34 ile 51 arası yılların Türk Oftalmoloji Derneği Ulusal Kongreleri, 32, 33 ve 34'üncü TOD Nisan kurslarına da katılarak alanında bir çok kongrelere ve kurslara katılarak sertifikalarını aldı. Ayrıca yurt dışında da çeşitli kurs ve kongrelere katılarak tecrübelerini artıran Dr. Evişen; Practical Applications of New Optical Coherence Tomography (OCT) Technologies  (Tarih: December 2.2017-Palm Beach, Florida USA), Bascom Palmer Ege Instıtute, Florida USA Observershıp (Kasım 2017-Ocak 2018 arası) kurslarına katılarak sertifikalarını aldı.
EVİŞEN KİMDİR?
1976 yılında Gaziantep'te doğan Opr. Dr.  M. Alper Evişen,  (Akyol İlkokulu), ortaokul ve lise (Gaziantep Anadolu Lisesi) öğrenimini Gaziantep’te tamamladı. 1999 yılında Hacettepe Tıp Fakültesinden (İngilizce) mezun olan oldu. 1999- 2004 yılları arasında ise İzmir SSK Tepecik Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğinde ihtisasını tamamladı. İyi derecede İngilizce bilen Evişen,  SSK Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi (1999- 2004 ), Bozüyük Devlet Hastanesi (2004- 2005), Gaziantep Amerikan Hastanesi (2005- 2010), Sanko Hastanesi- Sanko Üniversitesinde (2010- 2018) hizmet verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!