Nizip'te muhtarlardan emniyete ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Nizipte muhtarlardan emniyete ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 11:08

Nizip'te muhtarlardan emniyete ziyaret

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - TÜRKİYE Muhtarlar Federasyonu Nizip Şube Başkanı Dede Kılıç ve beraberindeki muhtarlar, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yamanı ziyaret etti. 

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Nizip Şube Başkanı Dede Kılıç, Türk polisinin her zaman özverili şekilde vatana hizmet ettiğini belirterek, "İlçemizin huzur ve asayişi için mesai kavramı bilmeden çalışan, vatandaşın hak ve özgürlüklerini koruma görevini başarıyla yürüten polislerimize teşekkür ediyoruz. Biz mahalle muhtarları olarak ilçemizin huzuru ve emniyeti için her zaman polisimizin yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkemiz son günlerde zorlu bir süreçten geçiyor. Asker ve polisimiz, vatandaşımızın can güvenliği için her türlü fedakarlığı gösteriyor. Terör olayları sebebiyle hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Nizip İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman ise polis olarak her zaman muhtarların desteğini gördüklerini dile getirerek, "Polis bizleri ziyaret etmeniz Emniyet Teşkilatı olarak bizleri mutlu etti. Muhtarlarımız bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Mahallelerinin hakimi olduğu için asayiş noktasında muhtarlarımızın bilgisi bizim çok büyük önem arz ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!