Miniklerin yılsonu etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Miniklerin yılsonu etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 14:21

Miniklerin yılsonu etkinliği

Haberin Devamı

 

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, Kuran kursu 04- 06 yaş grubu minik öğrencileri tarafından yıl sonu etkinliği düzenlendi.

İlçe Müftülüğüne bağlı Cevdetpaşa Mustafa Karasu kızı Suna Doğan 04-06 yaş grubu Kur'an Kursu 'Minik Kalpler' ile Merkez kız Kur'an Kursu 'Peygamber Gülleri' sloganıyla Sosyal hizmetler çok amaçlı salonunda düzenledikleri yılsonu etkinlikleriyle izleyenleri gösterileriyle büyülediler. Etkinliği İlçe Müftüsü Ramazan Dolu, Müftülük vaizi Mustafa Tunceli, müftülük idari personeli, Kurs öğretmenleri, öğrenci ve aileleri izledi.
Kuran tilaveti ile başlayan etkinlikte ilahi, şiir dinletileri, sema, mehteran, Kabeyi tavaf, Asker üniformasıyla hepimiz Mehmetçiğiz, Şehit Ömer Halis Demiriz adlı gösteri, şehitlerin isimlerini zikrederek dua okumaları ile Türk İslam tarihine ismini altın harflerle yazdırmış bazı şahsiyetlerin canlandırılması sahnelendi. Öğretmenleri nezaretinde sergilenen gösteriler ilgiyle izlendi.İlçe Müftüsü Ramazan Dolu,"Rabbimizin bizlere emaneti olan bu yavrularımızı emanet ve şuur bilinci ile yetiştiren öğrencilerimizin ailelerini ve bizlere ortaya koydukları yetenekleriyle umut veren çocuklarımıza ve bu çocuklarımızın eğitim almalarına sağlayan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum " dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!