Güncelleme Tarihi:
GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Üniversitesi (GAÜN) Kreş ve Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Uygulama Mutfağında kendi kurabiyelerini kendileri yaptı.
'Kendin yap, kendin pişir, kendin ye' sloganıyla özel bir etkinlik kapsamında Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Uygulama Mutfağında Öğr. Gör. Ali Nadir Zeyrek ve öğrencilerin gözetiminde kendi kurabiyelerini yapan minik öğrenciler, uygulama mutfağında öğretmenleri ve genç aşçılarıyla birlikte keyifli anlar geçirdi.
Öğr. Gör. Ali Nadir Zeyrek, "Mutfakta yiyecek üretmek her şeyden önce bu işi sevmeyi gerektirir. İnsanlar nasıl sevmedikleri işte başarılı olamaz ise işini sevmeden yapan aşçının da pişirdiği yemek lezzetli olmaz. Gördüğüm kadarıyla minikler bu işi seviyor. Onların içinde çok başarılı ustalar çıkabilir, yeter ki yetenekleri keşfedilsin" dedi.
Bu etkinlikten çok keyif aldıklarını ifade eden ana sınıfı öğrenci ve öğretmenleri, Öğr. Gör. Ali Nadir Zeyrek, genç aşçılara ve Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu yönetimine teşekkür etti.
Etkinliğe 6 yaş gurubu öğrencilerin katıldığını belirten Kreş ve Anaokulu Müdürü Güler Boran, minik aşçıların hem çok güzel zaman geçirdiğini hem de üniversiteli ağabeyi ve ablalarıyla harika kurabiyeler tasarladıklarını söyledi.
FOTOĞRAFLI