Milletvekili Erdoğan gençlerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Erdoğan gençlerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 11:27

Milletvekili Erdoğan gençlerle buluştu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Mezunları Derneği tarafından, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen 'İş hayatına ilk adım' konulu panelde öğrencilerle buluştu.

Ev sahipliğini Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanı Mustafa Alpay'ın yaptığı panele; Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve İş adamı Hidromek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Bozkurt, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Mehmet Erdoğan panelde yaptığı konuşmada, saygınlığın önemli olduğunu ve iş hayatında dikkat edilmesi gereken kuralların başında geldiğini belirterek, "Saygınlık çok çalışarak ve emek vererek kazanılır. Eğitim-öğretim hayatımızın can damarları ve geleceğimizin toplum mimarları olacak şekilde çağın gerektirdiği donanıma sahip bireyler olarak öğrenciler kendilerini bilgi ve kültür birikimi ile donatmalıdır. Öğrenciler kendilerini geliştirmeye ve alanları ile ilgili yayınları okumaya devam etmeli, derslerde uygulayarak ve deneyimleyerek, ezberden uzak teknikler kullanmalıdır. Bu bir başlangıçtır, hayatımız boyunca yapacağımız her işi iyi ve güzel yapma yönünde bir başlangıçtır. Geçtiği yerleri aydınlatacak insanlar, bilgili, kültürlü, mesleklerinde başarılı, herkesi sevecek kadar gönülleri geniş, kendisinden çok başkalarını düşünmeyi ve onların sorunlarını dert edinmeyi bilenlerdir" diye konuştu.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Ak Partili Erdoğan'a panel sonunda Üniversite Rektörü Veli Çelik tarafından teşekkür plaketi verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!