Mehmet Erdoğan’dan Sandıkları Koruyun Uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Erdoğan’dan Sandıkları Koruyun Uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2015 16:45

SEÇİM ÇALIŞMALARI NEDENİYLE KATILDIĞI TOPLANTI VE ZİYARETLERDE VATANDAŞIN BÜYÜK İLGİSİNİ GÖREN AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ MEHMET ERDOĞAN TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİN AK PARTİ İLE DAHA GÜZEL OLACAĞINI İFADE EDEREK SAĞLANAN HUZUR VE İSTİKRARIN DEVAMI, REFORMLARIN SÜREKLİLİĞİ VE GELİŞMENİN TAMAMLANMASI İÇİN 7 HAZİRAN SANDIĞINDAN AK PARTİ’NİN DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ÇIKMASI GEREKTİĞİNİ İFADE ETTİ.

Seçim çalışmaları nedeniyle katıldığı toplantı ve ziyaretlerde vatandaşın büyük ilgisini gören AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Türkiye’nin geleceğinin AK Parti ile daha güzel olacağını ifade ederek sağlanan huzur ve istikrarın devamı, reformların sürekliliği ve gelişmenin tamamlanması için 7 Haziran sandığından AK Parti’nin daha güçlü bir şekilde çıkması gerektiğini ifade etti.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı değerlendirmede, “AK Parti iktidarından önce bu çocuklarımızın ve bakıma muhtaç olan ailelerimizin, insanlarımızın, engellilerimizin devletle pek işi olmazdı. Çünkü devlet nerdeyse sosyal hukuk devleti dediğimiz geçmiş hükümetler onları yok sayıyordu. Ama bugün AK Parti iktidarında çocuklarımıza yaklaşık 500 ve 600 TL arasında yardım yapılıyor. Ve bunlarda daha da iyileştirilecek. Sürekli şekilde hiçbir çocuğumuzu bir kenara atmadık ve ailelerini de baş tacı yaptık. Bundan sonra da her zaman başımızın tacı olarak beraber yola devam edeceğiz. AK Parti iktidarı milletin devlete vermiş olduğu vergilerden tutun, tüm katkıları geri millete çeviren bir partidir. Ve bu parti diğer partilerle 7 Haziran günü tekrar seçime girecek. Sizlerin desteğine ihtiyacı var. Çünkü siyasi partiler oyla yaşar. Eğer siz AK Parti’nin arkasındaki gücü eksiltmezseniz yine bu tür faaliyetlerimiz artacak devam edecektir. Muhalefet AK Parti’den önce Türkiye’yi iflasa götürdüler. Ama bugün Türkiye sürekli kalkınan ve büyüyen bir ülke. Bakın çevremize, Suriye’yi perişan ettiler, Irak’ı perişan ettiler. Hiçbir güç Türkiye’yi perişan edemeyecek. Çünkü Türkiye’de bunun önüne geçebilecek kadar güçlü ve deneyimli bir Ak Parti kadroları var. Bu kadroları kimse aşıp ülkemize, milletimize zarar veremeyecek. Türkiye sahipsiz değil, bu ülke sahipsiz değil, sahipsiz de kalmayacak” dedi.
“SADECE OY VERMEYİN SANDIKLARIDA KORUYUN”
Koalisyonların ülkeleri eksiye götürdüğünü de sözlerine ekleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan geçmişte Türkiye’de kurulan koalisyon hükümetlerinin kendi içerisinde ki savaşlarının ülkeyi yangın yerine çevirdiğini hatırlatarak Avrupa ülkelerinden de örnekler verdi. Erdoğan yaptığı açıklamada “Bugün Avrupa’nın tamamı eksiğe doğru gidiyor. Birçok AB ülkesinde koalisyon hükümetleri var ve kendi aralarında sürekli sorumlar yaşıyorlar. Türkiye bunu geçmişte gördü, acı bir şekilde bu tecrübeyi yaşadı. Ama artık vatandaşımız iki dönemdir sağlanan huzur ve istikrarı istiyor, huzur ve istikrarın devamlılığını istiyor. 7 Haziran sandığı huzur ve istikrarın tescil edildiği gün olacaktır. Bugün bölgemiz kan gölüne çevrilmiş ve Türkiye huzur içinde sizler çocuklarınızla şen şakraksınız. Hepimiz öyleyiz bu daha da iyi olacak inşallah. 7 Haziran günü bakın sadece oyunuzu kullanmakla kalmayın. AK Parti için hepimiz birer nefer olarak çalışalım. Çünkü şunu bilin ki AK Parti’ye çalışmamız çocuklarımızın geleceği içindir. Bu ülkenin sahipleri sizlersiniz, bu ülkenin geleceğini korumak sizlerle mümkün ”dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!