Mehmet Erdemoğlu anıldı

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Erdemoğlu anıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 13:57

Mehmet Erdemoğlu anıldı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - ADIYAMANLI işadamı merhum Mehmet Erdemoğlu, ölümünün 10'uncu yıldönümünde Gaziantep'teki mezarı başında anıldı.

Gaziantep Asri Mezarlık'taki aile mezarlığındaki anma törenine; Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Erdemoğlu, Mahmut Erdemoğlu ile yakınları ve sevenleri katıldı. Erdemoğlu, mezarı başında Kuran okunarak anıldı.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Mehmet Erdemoğlu’nun yaşam ilkelerinden ve insana saygılı olma felsefesinden asla taviz vermeden görevlerini yapmaya devam ettiklerini belirtti. İbrahim Erdemoğlu, şöyle dedi:

"Yapımına devam ettiğimiz Besni ilçemizde Mimarlık Fakültesi'ni önümüzdeki yıl eğitim ve öğretime açacağız. Besni ilçemizde üniversite yapma çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizde geçtiğimiz yıl da sıkıntılar olduğundan dolayı üniversite çalışmalarımız gecikti. Ama vazgeçmedik. Besni ilçemize üniversite kazandırmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Ayrıca Gaziantep ilimizde, sevgili eşin, hayat arkadaşın, sevgili annemiz adına yapımı devam eden cami inşaatını önümüzdeki yıl tamamlayıp inşallah ibadete açmayı planlıyoruz. Bildiğin üzere Besni ilçemizde kurmuş olduğumuz iplik fabrikasının üretim artış projesini 6 ay sonra faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Şu anda 350 kişi çalışmakta, önümüzdeki yıl çalışan sayısının 700 olmasını hedefliyoruz. Senin ismini taşıyan vakfımızda, üniversitede okuyan öğrencilere verdiğimiz burs sayısı 650 kişiye ulaştı. Ayrıca Adıyaman ili Gölbaşı ilçesinde senin vakfın adına taziye evi yaptırıyoruz. 2 ay sonra bitirip Gölbaşı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bizler senin çizdiğin ilkelerden sapmadan ilçemize, ilimize, ülkemize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere öğretmiş olduğun felsefede, çok çalışarak başarılı olmak zorundayız. Ancak ve ancak başarılı olur isek ailemize, akrabalarımıza, hemşehrilerimize, ülkemize ve milletimize faydalı olabiliriz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden zarara uğratmadan başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz."

Anma töreninin ardından Mehmet Erdemoğlu için Besni İlçesi'nde kendi adını taşıyan camide mevlit okutuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!