Kolej Vakfı'nda, 'Motivasyon' semineri

Güncelleme Tarihi:

Kolej Vakfında, Motivasyon semineri
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 10:11

Kolej Vakfı'nda, 'Motivasyon' semineri

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Kolej Vakfı Özel Okulları Eğitim Uzmanı Sadık Gültekin’i YGS öncesi sınava girecek olan öğrencilerle buluşturdu. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında gerçekleşen söyleşiye 11 ve 12'nci sınıf öğrencilerinin yanı sıra öğretmen ve idareciler de katıldı.

Eğitim Uzmanı Sadık Gültekin’i öğrencilerle buluşturan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri sınav öncesi öğrencilerin merak ettikleri bir çok konuda bilgi sahibi olmalarını sağlarken sınav sırasında yapılması gerekenler hakkında da bilgiler aldılar. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nda düzenlenen YGS Öncesi Motivasyon Seminerinde moral ve motivasyonun önemine değinen Gültekin, öğrencilerin sonuca ulaşabilmeleri için sabırla sonuca odaklanmaları gerektiğini ifade ederek, "Önce hedeflerimizi belirlemeliyiz. Mesele üniversite okumak, diploma sahibi olmak değil. İnanmak, bedel ödemek, ter dökmek gerekir. Kısa yoldan başarı gelmez" dedi.

Kısıtlı imkanlardan büyük sonuçlar elde etmiş öğrencilerden gerçek hikayeler anlatarak azmin önemini vurgulayan Gültekin, sunumunun sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı. Söyleşinin ardından GKV Özel Liseleri Müdürü İsmet Tiryaki, Sadık Gültekin’e teşekkür ederek sınava katılacak olan öğrencilere başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!