Kitap okuma birincisi altın ile ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Kitap okuma birincisi altın ile ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 12:02

Kitap okuma birincisi altın ile ödüllendirildi

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE(Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, 'Kitap Okuma Etkinliği' yarışmasında il birincisi olan öğrenci, okulda düzenlenen törenle altın ile ödüllendirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı Meslek ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'ne bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik 'Kitap Okuma Etkinliği' yarışması düzenlendi. Yarışmada İl Birincisi olan Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Esme Şahbudak okulda alkışlarla karşılanırken düzenlenen törenle altın ile ödüllendirildi. Okul Bahçesinde düzenlenen törene; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin Yeter, Okul Müdürü Tacim Durmuş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin Yeter, "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 79'uncu yıldönümünde saygıyla andığımız Atamızın siz gençlere bu ülkenin emanet ettiğini unutmadan çok okuyan, kendi kültürü ve değerleri ile yetişen gençler olmalısınız. Sizlerinde birçok alanda başarıyı yakalayabileceğinize inanıyorum. Başarıdan dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!