Güncelleme Tarihi:
Eyyüp BURUN/ GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te, tamamen organik ürünlerle hizmet veren Ketçi Restoran düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Doğal lezzetlerin sunulduğu bir restoran olan Ketçi’nin açılışına Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Eczacılar Odası Başkanı İrfan Değirmenci, Mümesiller Dayanışma Derneği (MÜDAD) Genel Başkanı Atay Dumlu, MÜDAD Gaziantep Şube Başkanı Emrah Diri ve davetliler katıldı.
Davetliler açılış kokteylinin ardından Ketçi’nin mutfağını ve şarküteri bölümünü gezerek, sunulan lezzetler hakkında bilgi aldı. Mehmet Karayılan da, açılıştan sonra mangal başına geçerek davetliler için kebap yaptı. Karayılan, hijyenik bir ortamda, doğal ürünleri ile sağlık ve lezzet sunan Ketçi Restoranın hayırlı olmasını diledi.
Ketçi Restaurant işletmecilerinden Mehmet Ali Özgenç, Ketçi’yi diğer restaurantlardan ayıran en önemli özelliğin, bütün ürünlerin doğal ortamda kendi çiftliklerinde yetiştirilmesi olduğunu söyledi. Özgenç şunları dedi:
“Gaziantep zengin bir mutfak kültürüne sahip. Gastronominin başkentiyiz. Gaziantep’e gelen ve Gaziantep’te yaşayanları farklı lezzetlerle tanıştırmayı hedefleyen restoranımız, diğer restaurantlardan biraz farklılıklar taşıyor. Öncelikle burada sunduğumuz gıdaların, lezzetlerin neredeyse tamamı kendi çiftliğimizde üretiliyor. Üretim aşamasından servis aşamasına kadar tamamen kontrolümüzde gerçekleşiyor. Restoranımızda kuzu etinin yanında yine kendi çiftliğimizde yetişen oğlakların da etinden yapılan yemekler sunuyoruz. Gaziantep’te her yerde yiyebileceğiniz kebap çeşitlerinin yanında, madalyon kebabı, yüzük kebabı ve oğlak büryanı da misafirlerimize sunuyoruz."
FOTOĞRAFLI