Hemşireler stres attı

Güncelleme Tarihi:

Hemşireler stres attı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 13:10

Hemşireler stres attı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - SAĞLIK-Sen Gaziantep Şubesi, Ebeler, Hemşireler ve Anneler Günü'nü düzenlediği müzikli eğlence programı ile kutladı.

Şahinbey Plaza'da gerçekleştirilen etkinliğe Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen'in kadın üyeleri büyük ilgi gösterdi. Gaziantep'te sağlık kuruluşlarında çalışan kadın sağlık personelleri yoğun ve yorucu çalışma ortamından uzak bir gece geçirerek stres attılar. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen geceye katılan ebe, hemşire ve sağlık çalışanları geç saatlere kadar pistten inmeyerek çiftetelli oynadılar, halay çektiler.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, sağlık hizmetinin kutsal olduğu kadar, fedakarlık isteyen, yorucu bir hizmet olduğunu belirterek, “Ebeler, Hemşireler ve Anneler Günü dolayısıyla kadın üyelerimizin yoğun ve yıpratıcı çalışma ortamından birazcık olsun uzaklaşmalarını sağlamak, sağlık çalışanlarının bir araya gelerek kaynaşmalarına vesile olmak amacıyla düzenlediğimiz geceye katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!