GKV Liselerinin Özdebir Başarıları Gündem Oldu

Güncelleme Tarihi:

GKV Liselerinin Özdebir Başarıları Gündem Oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2015 12:49

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİ ÖĞRENCİLERİ ÖZDEBİR’İN YAPTIĞI TÜRKİYE GENELİ DENEME SINAVINDA DA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİ. GKV’Lİ EYLÜL KASAPOĞLU YGS-1 PUAN TÜRÜNDE TÜRKİYE 61.Sİ VE GAZİANTEP İL 1.Sİ, YGS-2 PUAN TÜRÜNDE TÜRKİYE 56.SI VE İL 2.Sİ OLDU.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri Özdebir’in yaptığı Türkiye Geneli Deneme Sınavında da büyük başarılar elde etti. GKV’li Eylül Kasapoğlu YGS-1 puan türünde Türkiye 61.si ve Gaziantep İl 1.si, YGS-2 puan türünde Türkiye 56.sı ve il 2.si oldu.
GKV Özel Okulları öğrencileri katıldıkları sınavlarda elde ettikleri başarıları sürdürürken son olarak ÖZDEBİR tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen deneme sınavında da yeni başarılar elde etti. GKV Özel Liseleri öğrencisi Eylül Kasapoğlu YGS-1 puan türünde Türkiye 61.si ve Gaziantep İl 1.si, YGS-2 puan türünde Türkiye 56.sı ve il 2.si oldu. Diğer GKV’li öğrenciler ise farklı puan türlerinde yüksek puanlarla 43 derece elde etti. Türkiye Geneli sıralamada çeşitli puan türlerinde ilk 500’de 32 derece, ilk 1000’de 48 derece elde eden öğrencileri kutlayan okul idaresi aynı başarıların YGS ve LYS’ de gösterilmesini beklediklerini ifade ettiler. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinin donanımlı YGS-LYS kurs ve etüt çalışmaları devam ederken elde edilen sonuçların önemli olduğuna dikkat çekildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!