GGC' "2014 Basın Ödülleri Yarışması"

Güncelleme Tarihi:

GGC 2014 Basın Ödülleri Yarışması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 13:55

- 8 ayrı kategoride düzenlenecek yarışmada dereceye girenler ödüllendirilecek

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC), kentteki gazetecilik mesleğininin niteliğini artırmak ve çalışanları teşvik etmek amacıyla, "2014 Basın Ödülleri Yarışması" düzenliyor.

GGC Başkanı İbrahim Ay, yaptığı yazılı açıklamada, haber, röportaj, köşe yazısı, sayfa düzeni, haber fotoğrafı, spor fotoğrafı, televizyon ve radyo programı olmak üzere 8 kategoride düzenlenen yarışmaya son başvuru tarihinin 15 Aralık 2014 olduğunu belirtti.

Yarışmayı geleneksel hale getireceklerini aktaran Ay, dereceye girenlerin de ödüllendirileceğini vurguladı.

Ödül töreninin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yapılacağını kaydeden Ay, "Marifet iltifata tabidir. Başarılı arkadaşlarımızı ödüllendirerek, basındaki vizyonu ve kaliteyi de yukarılara taşımayı amaçlıyoruz" ifadesinde bulundu.

Haberin Devamı

Ay, yarışmayla ilgili şu bilgileri verdi:

"Her meslektaşımız sadece bir dalda yarışmaya müracaat edebilecek. Ancak fotoğraf kategorisinde 3 fotoğraf sunulabilecek. Eserler açık isim belirtilmiş şekilde dijital ortamda kabul edilecek. Çalışmaların 01.01.2014 ile 07.12. 2014 tarihleri arasında yayınlanmış olması şartı aranmaktadır. Eserler üniversitelerimizdeki ilgili bölüm hocalarından oluşturulan bağımsız bir jüri tarafından değerlendirilecektir."

Ay, detaylı bilgi almak isteyenlerin http://gazetecilercemiyeti.org adresinden yarışmanın şartnamesini temin edebileceğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!