Gençlik Merkezi Kütüphanesi’ne yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Gençlik Merkezi Kütüphanesi’ne yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 11:47

Gençlik Merkezi Kütüphanesi’ne yoğun ilgi

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Nizip Gençlik Merkezi Kütüphanesi, gençlere hizmet adına Ramazan ayı dolayısıyla sahura kadar hizmet veriyor.
Nizip Gençlik Merkezi Müdürü Faruk Çiçek, “Gençlik Merkezlerinin amacı hakkında bir değerlendirmede bulundu. Çiçek konuşmasında; “Serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendiren gençlerimizin bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı oluyoruz. İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan gençleri aynı zamanda her türlü zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yürüten, sağlık, eğitim, spor ve daha birçok alanlarda gençleri bilinçlendirmeye çalışan, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunan kurumlardır” dedi.

İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Nizip Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphane hakkında bilgi veren Çiçek, “YGS, KPSS ve diğer sınavlara hazırlanan gençlerimiz için Ramazan ayı öncesinde 18 yaş üstü gençlerimize gece 24.00’ e kadar açık bulunduruyorduk. Ancak Ramazan ayı dolayısıyla gençlerimizin oruçlarını tuttuklarından dolayı gündüzleri Gençlik Merkezlerine gelemeyebileceklerini de göz önünde bulundurarak tüm gençlerimize sahura kadar hizmet vermeye başladık. Ayrıca kütüphaneye gelen gençler derslerin arasında satranç, langırt ve masa tenisi oynayarak stres atmaktalar. Devletin tesisleri asil milletin asil gençleri ve çocuklarına hizmet vermekten gurur duymaktadır. Gençlerimizin gençlik merkezlerinin tüm imkânlarından ücretsiz olarak istifade etmelerini istiyoruz” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!