Güncelleme Tarihi:
GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi’nde (MUSEM) Sürdürülebilir Gastronomi Günü kapsamında 'Gastronomi Fotoğraf Atölyesi' düzenlendi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve GİFSAD işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, gastronomi fotoğrafı çekimi eğitimini, ünlü Gastronomi Fotoğrafçısı Mehmet Ateş ve La Cucina Italiana Dergisi Fotoğrafçısı Merve Ece Yılmaz verdi. Etkinliğe profesyonel fotoğrafçıların da dahil olduğu 26 kişi katıldı. Atölyede gastronomi fotoğrafı çekim teknikleri hakkında detaylı bilgi verildi. Uygulamalı olarak çay, firikli acur dolması, semizotu saltası, sarımsak kebabı, fıstıklı-sade Antep kurabiyesi fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.
FOTOĞRAFLI