Bilginin efendileri ödüllerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Bilginin efendileri ödüllerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 13:15

Bilginin efendileri ödüllerini aldı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip İlçesinde, Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği düzenlenen Ortaokullar Arası bilgi yarışmasında dereceye giren okul ve öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Nizip Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen bilgi yarışması finalinde birinci olan Abdurrahman Ortaokulu, ikinci olan Ali Alkan Ortaokulu İkinci, üçüncü olan Fatma Alkan Ortaokulu ve dördüncü olan Bilal Saide Marufoğlu Ortaokulu öğrencileri bugün ödüllerini Hatice Seyit Çeker İlkokulu'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında protokol üyelerinden aldı.

Eğitime ve eğitim kurumlarına destek vermenin sadece insani değil bir vatandaşlık görevi olduğunu da ifade eden Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt geleceği yaşayacak ve yaşatacak olan nesillerin nitelikli eğitim kurumlarında çağın gerektirdiği bilgi donanımıyla geleceğe hazırlanması gerektiğini, 21.yüzıl standartlarında yarınlara hazırlanan gençlerin ülke kalkınmasına daha çok destek vereceği ve güçlü ve büyük Türkiye'nin mimarları için bunu yapanın önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu sözlerine ekledi. Özyurt yaptığı konuşmasında ö Nizip'te eğitime farklı yollarla destek vermeye devam edeceğiz. Bilgi yarışmaları bu desteklerimizden birisidir. Sadece bizlerin değil, Türkiye'nin yarınları için en önemli teminatımız olan çocuklarımız için eğitime katkılarımız ve bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir. Yarışmaya katılan tüm okullarımızı tebrik ederim" dedi.

Nizip Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş ise Nizip Ticaret Odası'nın eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı Nizip Ticaret Odası'na teşekkür ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt'ta günün anısına bir plaket takdim etti.

Ödül töreninde birinci olan Abdurrahman Ortaokulu'nun yarışmacı öğrencilerine tam altın, ikinci olan Ali Alkan Ortaokulu'nun öğrencilerine yarım altın, üçüncü olan Fatma Alkan Ortaokulu'nun öğrencilerine çeyrek altın, dördüncü olan Bilal Saide Marufoğlu Ortaokulu'nun ise öğrencilerine çeyrek altın ve ayrıca yarışmacı okulların müdürlerine de plaket verildi.

Törene İlçe Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, Odanın Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!