Baharoğlu'na yılın en başarılı yatırımcısı ödülü

Güncelleme Tarihi:

Baharoğluna yılın en başarılı yatırımcısı ödülü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 12:29

Baharoğlu'na yılın en başarılı yatırımcısı ödülü

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAP Gazeteciler Birliği tarafından Romanya'da düzenlenecek 13'üncü GAP Oscarları Ödül Töreni'nde denizi olmayan kentte tersane kurarak gemi inşa eden Gaziantepli işadamı Mehmet Baharoğlu 'Yılın Yatırımcı İşadamı Ödülü'nü alacak.

Gaziantepli işadamı Mehmet Baharoğlu, denizi olmayan Gaziantep'te kurduğu tersanede gemi imalatı yapmayı başardığı için GAP Gazeteciler Birliği tarafından 'Yılın En Başarılı Yatırımcısı Ödülü'ne layık görüldü.

Baharoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Bahartürk TV ve TV27 kanallarının yanı sıra okul formaları ve iş elbiseleri ile üniforma üretimi yapan Baharoğlu Giyim Sanayi A.Ş.'nin de sahibi olan Mehmet Baharoğlu geçen yıl denizi olmayan şehir Gaziantep'te tersane kurarak gemi, tekne ve bot üretimine başlamış ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmişti.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz'ın yaptığı açıklamaya göre; 13'üncü GAP Oscarları töreninde ödül alacak ünlü isimler arasına iki Gaziantepli de girdi. Baharoğlu'nun yanı sıra Avrupa Birliği (AB) Bakan Yardımcısı Ali Şahin'e de 'Yılın Bürokratı Ödülü' verilecek.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te gerçekleştirilecek olan organizasyonda dallarında başarılı olarak ödüle layık görülen 22 farklı kişi ve kuruluş ödüllendirilecek.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, "GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezimiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası GAP Oscarı ödül törenimizin 13'ncüsü yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla bu yıl Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılacaktır. Törene Türkiye, Almanya, Makedonya, Belçika, KKTC, Azerbaycan, Ukrayna, Macaristan, Bulgaristan başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde alanında başarılı olmuş siyaset, iş, sanat, medya ve spor dünyasının önemli isimleri katılacak. Ülkemizin en büyük ödül organizasyonları arasında yer alan GAP Oscarı bu yıl aynı zamanda ülkemizin ve bölgemizin tanıtımı için de büyük önem arz etmektedir" dedi

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!