Prof. Dr. Arzu Çiçek Tukdes’i Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Prof. Dr. Arzu Çiçek Tukdes’i Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2015 12:20

AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI PROF. DR. ARZU ÇİÇEK:

Ak Parti Eskişehir Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Arzu Çiçek, Danışma Kurulu üyesi olduğu Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Merkezi’nde Başkan Süleyman Bakal ve yönetim kurulu üyeleri ile buluştu.
Ziyarette konuşan Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman Bakal, öncelikle tüketici sorunlarına duyarlılığınız için Çiçek’e teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi. Bakal; “Her türlü sıfat, unvan, makam ve aidiyetlerinden arınmış insanın üzerinde sadece tüketici sıfatı kalmaktadır. Bu tespitten hareketle tüketici sorunlarının insanlığın sorunları olduğunu söyleyebiliriz. Tüketiciyi Destekleme Derneği, evrensel tüketici haklarının hayata geçirilmesi için çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. Tüketici mevzuatı konusundaki tekliflerimizi süreç içinde kamuoyu ile paylaşacağız. Ancak Tüketici Hakem Heyetleri Yönetmeliğindeki adaletsiz uygulamayı şimdiden not ediyoruz” dedi.
Sonrasında, Eskişehir yerelinde kent merkezinin içme ve kullanma suyu rezervuarı Porsuk Havzası’nın değerlendirildiği ziyarette, havzaya her türlü deşarjın engellenmesi, temiz suyun barajdan kapalı boru sistemi ile getirilmesi ve özellikle Eskişehir halkının her platformda Porsuk Havzası’nı sorması ve sorgulaması gerektiği önemle vurgulandı.
Prof. Dr. Çiçek, Porsuk Havzası ile ilgili tamamlanan proje sonuçlarını ve yenilikçi çözüm önerilerini anlatarak, Eskişehir için konunun öncelikli ve öneminin büyük olduğunu, ayrıca tüketici hakları konusunda her türlü gayreti gösterdiğini ve bu konudaki çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!