Palandöken Belediyesi Yıldız Voleybol takımı final için İzmir'e gidecek

Güncelleme Tarihi:

Palandöken Belediyesi Yıldız Voleybol takımı final için İzmire gidecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 19:04

Palandöken Belediyesi Yıldız Voleybol takımı final için İzmir'e gidecek

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)- Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen kulüpler arası Altyapı Türkiye Grup müsabakalarında Palandöken Belediyesi Yıldız Erkek takımı, İzmir'deki finallere katılma hakkını elde etti.

Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonunda yapılan bölge müsabakalarında Palandöken Belediyesine ait voleybol takımı Erzincan ve Kars'tan gelen takımları set vermeden 3-0 kazandı. Palandöken Belediyesi alt yapı projesi kapsamında yetiştirilen yıldız erkek voleybol takımı, 13 ve 14 Mayıs günleri elde ettiği başarının ardından  8- 15 Haziran tarihleri arasında İzmir'de yapılacak Türkiye genelinde 32 takımın katılacağı grup finallerine adını yazdırdı. 8 gruptan oluşacak takımlardan ilk iki takım final oynamaya hak kazanacak. Gruplarında 3 ve 4'üncü takımlar ise klasman da mücadele edecek. 
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, voleybol sporunda çok iyi bir alt yapıya sahip olduklarını belirterek "Sporcularımı elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Finallerde Erzurum'u len iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!