Odunpazarı Tiyatrosu'ndan muhteşem açılış

Güncelleme Tarihi:

Odunpazarı Tiyatrosundan muhteşem açılış
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 18:17

Odunpazarı Tiyatrosu'ndan muhteşem açılış

Haberin Devamı

 

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi, yeni sezonda Süpervizörlüğünü Ayşen Gruda'nın yaptığı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu ile tiyatro severlerle buluştu.
 
Usta tiyatro sanatçısı Ayşen Gruda'nın süpervizörlüğünü yaptığı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, sezona Eugene Labıche'nin 'Ara ki Bulasın' adlı oyunu ile başladı. Elvan Gruda tarafından uyarlanan oyunun yönetmenliğini ise Yılmaz Gruda yaptı. Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen gösterime Eskişehir Vali Yardımıcısı Ömer Faruk Günay, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, usta sanatçı Ayşen Gruda, Yılmaz Gruda, Elvan Gruda, Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
'KIZIMIN 40 YILLIK HAYALİYDİ'
 
Usta isimler Ayşen Gruda ve Yılmaz Gruda'yı bir araya getiren 2 perdelik komedi oyunu 'Ara ki Bulasın' vatandaşlardan tam not aldı. Tiyatro sonunda konuşan Ayşen Gruda, "Bu oyunda ben, kızım Elvan Gruda ve Yılmaz Gruda ile ilk kez bir araya geldik. Kızım Elvan Gruda'nın 40 yıllık hayali gerçekleşti" dedi. 
 
Ayşen Gruda, oyunun çok başarılı olduğunu söyleyerek oyunculara başarılar diledi. Gruda seyircilerede  "Her zaman tiyatroya destek olun ve koltukları boş bırakmayın" dedi.
 
'ŞEHRE YENİ BİR SANAT BAKIŞI'
 
Ayşen Gruda'dan sonra konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt sözlerine Odunpazarı'na, Eskişehir'e ve yeni bir bakış ve yeni bir pencere açan, Eskişehirli vatandaşları tiyatroya kazandıran ve hocalık yapan Ayşen Gruda'ya teşekkür ederek başladı. Başkan Kurt, "Odunpazarı Belediyesi olarak, Odunpazarı'nda farklı işlerin olabileceğini göstermeye çalışıyoruz. Tiyatromuzu Ayşen Gruda'ya emanet ettik. Dönem sonunda çok farklı yapı ve sanat anlayışı bekliyoruz. Eskişehirliler buna alışık ve hazır" diye konuştu.
 
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!