ETO Başkanı Güler, Eskişehir AB Bilgi Merkezi Çalışmalarını Anlattı

Güncelleme Tarihi:

ETO Başkanı Güler, Eskişehir AB Bilgi Merkezi Çalışmalarını Anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 16:44

AB DELEGASYONU BAŞKANI ODA VE BORSA BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Hansjörg Haber’in oda ve borsa başkanları ile TOBB’da bir araya geldiği toplantıya katılarak, Eskişehir AB Bilgi Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Avrupa BirliğiTürkiye Delegasyonu’nun Başkanı Hansjörg Haber, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ev sahipliğinde oda ve borsa başkanları ile bir araya geldi. Ankara’da TOBB Birlik Binası’nda gerçekleşen toplantıya Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler de katıldı. Toplantının açılışında bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye ile AB’nin birlikte çalışmak zorunda olduğuna işaret ederek, sorunların ve çözüm yollarının ortak olduğuna vurgu yaptı. Vize serbestliği ve geri kabul anlaşmalarına da değinen Hisarcıklıoğlu, "Karşılıklı iktisadi ilişkilerin gelişmesi için vizelerin kaldırılması son derece önemlidir. Artık bu engeli geride bırakmak istiyoruz" dedi.
ETO Başkanı Metin Güler toplantıda ETO bünyesinde çalışmalarını sürdüren Eskişehir AB Bilgi Merkezi’nin çalışmaları ve gelecek dönem programı hakkında bilgi verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!