Güncelleme Tarihi:
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü öncülüğünde gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının sağlanmasını öngören HACCP eğitimleri başladı.
İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Odunpazarı Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda başlayan eğitimlerle, Eskişehir'de bulunan hayvansal kökenli üretim yapan iş yerleri, yem-un fabrikaları ve yumurta paketleme tesislerinde görev yapan ve ürün güvenilirliğinden sorumlu kişilerin ürün güvenilirliği konusunda eğitim almaları amaçlanıyor.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Halk Sağlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selma Metintaş'ın sunum yapacağı eğitimler 4 gün sürecek.
Program sonunda katılım sertifikası verilecek.