Baba katilinin yargılanması sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Baba katilinin yargılanması sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 12:41

Baba katilinin yargılanması sürüyor

Haberin Devamı

Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİR'in Çifteler İlçesinde 46 yaşındaki babası Yakup Gündoğan'ı 16 yerinden bıçaklayarak öldüren 20 yaşındaki Muzaffer Gündoğan'ın akli dengesinin yerinde olup olmadığı araştırılıyor.
Geçtiğimiz 1 Kasım 2016 tarihinde Çifteler ilçesi Abbashalimpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda Yakup Gündoğan kendisine ait tarlada çalıştığı sırada yanına gelen ve psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen oğlu Muzaffer Gündoğan arasında tartışma çıkmış ve çıkan tartışmada Muzaffer Gündoğan babası Yakup Gündoğan'ı bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası babasına ait kamyonet ile kaçan Muzaffer Gündoğan bir gün sonra yakalanmış ve çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
Kasten adam öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında dava açılan Muzaffer Gündoğan'ın yargılanması sürüyor.  Duruşmada babasının kendisine ve kardeşine kötü davrandığını öne süren Muzaffer Gündoğan, "babam annemden ayrılmıştı. Bana ve kardeşime kötü davranıyordu. Sürekli bize hakaret ediyor ve alkol alıyordu. Annem hakkında da hoş olmayan sözler söylüyordu. Olay günü tarlada çalışırken yine hakaret etti. Dudağını ısırarak üzerime yürüdü. Ben de yanımda taşıdığım bıçağı rastgele salladım. Amacım öldürmek değildi" diye konuştu.
Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkeme heyeti, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının, cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığının tespit edilmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınması amacıyla duruşmayı 25 Temmuz 2017 tarihine ertelerken sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!