Annelere "Bebek Bakım Ve Emzirme Odası" Kolaylığı

Güncelleme Tarihi:

Annelere Bebek Bakım Ve Emzirme Odası Kolaylığı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2015 15:35

ODUNPAZARI BELEDİYESİ, KENT HALKININ YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI YEDİLER PARKI VE TARİHİ ODUNPAZARI BÖLGESİ’NDE “BEBEK BAKIM VE EMZİRME ODASI” İLE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR.

Odunpazarı Belediyesi, kent halkının yoğun olarak kullandığı Yediler Parkı ve Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde “bebek bakım ve emzirme odası” ile hizmet vermeye devam ediyor.
Odunpazarı Belediyesi, ilçe genelinin eksiklerini tamamlamaya devam ediyor. Hizmete açılan bebek bakım ve emzirme odası, yeni bebek sahibi olmuş annelerin hayatını kolaylaştıracak. Bebeklerini emzirmek, altını değiştirmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için yer aramak zorunda kalmayacaklar.
Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kullanıma açılan bebek bakım ve emzirme odasının içerisinde bulunan bank ve lavabo sayesinde anneler, sağlığa uygun koşullarda bebeklerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Anneler bebeklerini emzirebilecek ve rahat bir şekilde altlarını temizleyebilecekler.
Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, kent halkının hayatını kolaylaştıracak çözüm çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!