Zehra Taşkesenlioğlu’na Hınıslı Kadınlardan Büyük İlgi

Güncelleme Tarihi:

Zehra Taşkesenlioğlu’na Hınıslı Kadınlardan Büyük İlgi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 13:40

TAŞKESENLİOĞLU HINIS'TA

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına Erzurum Hınıs ilçesinde devam etti.
Hınıs ilçesine bağlı köy/mahalleleri tek tek ziyaret eden Zehra Taşkesenlioğlu, vatandaşların istek ve temennilerini dinledi.
Taşkesenlioğlu, sıkıntıları dinleyip çözüm yöntemleri sunarak 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı. Taşkesenioğlu “7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasında yaşanan olumsuzlukların ardından 1 Kasım seçimleri ayrı bir önem kazandı. 1 Kasım seçimleri hak ile batıl mücadelesinin adıdır, sizlerin dualarını bir ablanız olarak ihtiyacım var. Dil, ırk ayrımı yapmadan takvada buluşmak tek arzum şimdi birlik zamanı” ifadelerini kullandı.
Köy ziyaretlerinde vatandaşların genelinin yapılan yardımların kesintiye uğradığını belirterek, yardımların sürmesini isterken, özellikle kömür yardımı yapılmasının devam ettirilmesini istediler. Söz konusu yardımların yerel yönetimler tarafından yapıldığı hatırlatan Taşkesenlioğu, “Biliyorsunuz AK Parti iktidarı döneminde bir çok alanda vatandaşa ekonomik ve sosyal yardımda bulunuyordu. Bu yardımlar elbetteki sosyal devletin yapması gereken bur durumdur. Biliyorsunuz vatandaşa yapılan yardımların bir çoğunu yine yerel yönetimler aracılığı ile yapılıyordu. Hınıs ilçemiz maalesef HDP’li yöneticilerin yönetiminde. Yani söz konusu belediyeden talep etmeniz gerekir. Tabiiki bu yardımların yanında Devletin Sosyal Yardımlaşma Müdürlükleri aracılığı ile de söz konusu yardımlar yapılmaya devam ediyor” diye konuştu.
Zehra Taşkesenlioğlu’na özellikle kadınların büyük ilgi gösterdiği gözlenirken, bir çok kadınin destek sözü verdi. Samimi ve coşku içinde yapılan gezide kadınların terörden yana dert yanarken, devletin Terörü bitirmesi ve barışın sağlanmasını isteklerini cevaplayan Taşkesenlioğlu, “Biliyorsunuz AK Parti Hükümeti barış süreci adı altında söz konusu barışı sağlamak için büyük çalışma ve çaba sarfetti, hala devam ediyor bu çaba ve çalışma. Ancak Türkiye’de ki bu huzur ve barış ortamını sonlandırmak isteyen iç ve dış güçler bu defa terör örgütü PKK ve diğer terör örgütlerini kullanıyorlar. Kürt halkının hakkını savunma yalanı ile Kürt halkını kandırıyorlar. Onların Kürt halkını düşündüğü yok,yalan söyleyerek benim kürt kardeşlerimi ayırmak istiyorlar. Biliyorum ki sevgili Kürt kardeşlerim bu yalana inanmayacak ve 1 Kasım seçimlerinde sandığa giderek gerekli cevabı vererek, barışa ve huzura katkıda bulunacak” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!