Yüksek irtifa kamp merkezi yılın spor projesi ödülünü aldı

Güncelleme Tarihi:

Yüksek irtifa kamp merkezi yılın spor projesi ödülünü aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2016 11:23

Yüksek irtifa kamp merkezi yılın spor projesi ödülünü aldı

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen Türkiye Spor Ödülleri Şehitlere Saygı Gecesi'nde, “Yılın Spor Projesi Özel Ödülü"nü aldı.



Ödül almanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'u sporda dünya kenti yapma hedefiyle önemli yatırımlara imza attıklarını ve atmaya da devam ettiklerini söyledi. Erzurum'un sporda altın bir dönemi yaşadığını ifade eden Başkan Sekmen, şunları kaydetti:



“Spora gönül veren ekibimle birlikte 2 yılda 53 ulusal ve 18 uluslararası dev spor organizasyonuna imza attık. Kulüpleşme faaliyetleriyle adından söz ettiren Erzurum Büyükşehir Belediyesi, tesisleşme hamlesiyle de Erzurum'a sporda altın bir dönem yaşatıyor. 5000 seyirci kapasiteli Güreş Arena, 6 açık ve 3 kapalı tenis kortu, 2 yarı olimpik yüzme havuzu, 2 spor salonu, 2 açık basketbol ve 1 voleybol sahası, trafik eğitim pisti, 4 fitnes salonu, 2 güreş antrenman sahasının yanı sıra Erzurum'un iklim özellikleri ve yüksek rakımda bulunmasından dolayı FIFA standartlarında 11 futbol sahasını kapsayan ve 2 etaptan oluşan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ile spora ve sporcuya yatırım yaptık."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!