Yücelik: Hakkını vermediğim bir makamda oturmam

Güncelleme Tarihi:

Yücelik: Hakkını vermediğim bir makamda oturmam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2017 15:16

Yücelik: Hakkını vermediğim bir makamda oturmam

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği akşam yemeğinde, yönetim kurulu, meclis, meslek komiteleri, genç ve kadın girişimciler kurulları üyeleri, iş adamları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yücelik, "Hakkını vermediğim bir makamda oturmam" dedi.
    Programda ilk olarak, ETSO'nun geçmiş dönemde yürüttüğü çalışmaların anlatıldığı bir tanıtım filmi gösterildi. Odanın 2013-2017 yılları arasında yürüttüğü projelerden, hizmette yapılan yeniliklere, 2'nci OSB ve Cazibe Merkezleri Programı'ndan, finansal faaliyetlere kadar bir çok konuda çalışmaların anlatıldığı sunumun ardından ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik bir konuşma yaptı.
    Yeni nesil işadamları olarak tanımladığı genç işadamlarının, kendilerinden daha tecrübeli olanlarla birlikte hareket etmesini ve yol arkadaşlığı yapmasının kendisini mutlu ettiğini dile getiren Yücelik, “Ben her zaman şunu söylüyorum, bizler de bu birlik ve beraberlik olduğu müddetçe, şehrimizin üstünde dolaşan kara bulutları dağıtmayı başaracağız" dedi. Bugüne kadar yaptıkları işleri anlatmaktan geri durduklarını, laf değil, iş ürettiklerini vurgulayan Başkan Yücelik, "Aslında bu devirde yaptıklarınızı anlatmamak çok doğru bir hareket değil. Şimdi bakıyorsunuz ortada hiçbir şey olmadan insanlar atıp savuruyor. Bizim arkadaşlarımızla birlikte sloganımız şu; 'söz değil, eylem üretelim'. Fazla söze gerek yok, eylem yapalım" diye konuştu.
    Şehrin moral ve motivasyonu üst seviyede olduğunda üstesinden gelinmeyecek bir iş olmadığını kaydeden Başkan Yücelik, zaman zaman kendisine sert mizaçlı olduğunun söylendiğini ifade ederek, “Lütfü Yücelik bugüne kadar bir karıncayı bile incitmemiş bir adamdır. Lütfü Yücelik eğer bir koltukta otuyor ve o koltuğun hakkını veremiyorsa orada oturmaz. Ben bu mücadeleyi, bu sertliği gösteriyorsam bunu bu şehir için yapıyorum. Yoksa ben de iki tane süslü laf söyler, işin içinden çıkarım. Ama bizim derdimiz o değil. Bizim derdimiz; temsil ettiğimiz camianın sorunlarıdır. Ben diyorum ki; bu şehir kalkınacaksa özel sektör marifetiyle kalkınacaktır. Bunun başka yolu yok. Bu dünyanın her yerinde böyle. Özel sektörün gücü yoksa kalkınma mümkün değil, bunu artık kabul etmeyen kalmadı" dedi

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!