Tematik Spor Lisesine kayıt 23 Haziran'da

Güncelleme Tarihi:

Tematik Spor Lisesine kayıt 23 Haziranda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 13:09

Tematik Spor Lisesine kayıt 23 Haziran'da

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Erzurum’un Aziziye ilçesindeki Spor Lisesi, kış ve buz sporları üzerinde eğitim veren Erzurum Tematik Spor Lisesi oldu. Liseye girmek isteyenler, 23 Haziran'a kadar kayıt yaptırabilecek.
    Türkiye’deki 65 Spor Lisesinden Erzurum,  Erzincan, Sivas, Samsun, Eskişehir, Antalya Alanya, İzmir Foça ve Sakarya'daki Spor Liseleri bundan böyle Tematik Spor Lisesi olarak hizmet verecek. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Tematik Spor Lisesi ile ilgili bir toplantı yapıldı. Önümüzdeki yıl özel yetenek sınavı ile öğrenci alanıcak lisede kış ve buz sporlarına ağırlık verilecek.
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses Başkanlığında yapılan toplantıya Curling Federasyonu Başkan Vekili Ahmet Çelebi, Kayak Federasyonu Asbaşkanları Fatih Kıyıcı ve Necip Fazıl Kishalı, Kayak Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Serhat Aktaş, Buz Hokeyi Antrenörü Abdulkerim Çintimar, Short Trac Antrenörü Zeynep Erkılıç ile Erzurum Tematik Spor Lisesi Müdürü Sinan Topallı ile öğretmenlerden Erdal Emeç katıldı. 
    Erzurum Tematik Spor Lisesi Müdürü Sinan Topallı, okula girmek isteyen öğrencilerin 23 Haziran’a kadar kayıt yaptırabileceklerini ve 3-7 Temmuz günleri özel yetenek sınavlarının yapılacağını bildirdi. Sinan Topallı, “Okulumuzun özel yetenek sınavlarına katılacak olan öğrenciler bir adet fotoğraf, öğrenim belgesi ve dilekçe ile okulumuza başvurabilirler" dedi.
    Öte yandan Tematik Spor Lisesi Sınav Komisyonuna, Curling Federasyonu Başkan Vekili Ahmet Çelebi, Kayak Federasyonu Asbaşkanı Fatih Kıyıcı, antrenörler Serhat Aktaş, Abdulkerim Çintimar ve Zeynep Erkılıç seçildi.

FOTOĞRAFLI

 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!