Taşkesenligil: Hedefimiz EYOF'ta başarı

Güncelleme Tarihi:

Taşkesenligil: Hedefimiz EYOFta başarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2017 18:59

Taşkesenligil: Hedefimiz EYOF'ta başarı

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, buz ve kayak sporları ile ilgili yönetici, antrenörlerle sorunları masaya yatırdı.
İl Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıya, alp disiplini, kayaklı koşu, kayakla atlama, biathlon, snowboard, buz hokeyi,  figür buz pateni, artistik buz pateni, curling ve short track branşlarında Türkiye'yi EYOF'ta temsil edecek olan antrenör ve yöneticiler katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, TOHM Müdürü Murat Tanas, Kayak Federasyonu Asbaşkanı Fatih Kıyıcı  ve EYOF 2017 Kış Sporları Direktörü ile Curling Milli Takımı Antrenörü ve EYOF 2017 Buz Sporları Direktörü Fatih Ağduman'ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, buz ve kış sporları konuşuldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali için seferber olduklarını ve tüm enerjileri ile EYOF'a odaklandıklarını belirtti. Taşkesenligil, "EYOF'a katılacak olan buz ve kayak sporlarındaki yönetici, antrenörlerimizle bir araya gelerek kış sporlarında artılarımızı, eksilerimizi masaya yatırdık. Herkes açık yüreklilikle olumlu ya da olumsuz eleştirilerini demokratik bir şekilde ifade etti. Buradaki herkesin amacı ilimizde yapılacak olan bu önemli organizasyonun en güzel şekilde yapılmasına katkı sunmaktır. Ülkemizin bir organizasyonu daha yüz akı ile tamamlamasının mücadelesini vermektedir. Bu amaç doğrultusunda Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali'ne 36 gün kala yararlı bir toplantı yaptık. Hedefimiz EYOF'ta en güzel şekilde başarılı olmak ve ülkemizi temsil etmek."
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!