Milli İttifak Adayları Oltu’ya Çıkarma Yaptı

Güncelleme Tarihi:

Milli İttifak Adayları Oltu’ya Çıkarma Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2015 18:41

MİLLİ İTTİFAK ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR. 7 HAZİRAN MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMLERİNE İTTİFAK YAPARAK GİRECEK OLAN SAADET PARTİSİ İLE BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA OLTU’YU ZİYARET ETTİ.

Milli İttifak Erzurum Milletvekili adayları seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 7 Haziran Milletvekili Genel seçimlerine ittifak yaparak girecek olan Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi Erzurum Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Oltu’yu ziyaret etti.
Büyük bir kalabalık eşliğinde karşılanan Milli İttifak Erzurum Milletvekili Adayları Oltu’da 3 koldan seçim çalışması yaptı. Oltuluların yoğun ilgi gösterdiği Milli İttifak Erzurum Milletvekili Adayları ilçe esnafını ziyaret ederek seçim çalışmalarını gün boyu sürdürdü.
Seçim çalışması için Oltu’ya gelen Milli İttifak Erzurum Milletvekili Adayları Atik Ağdağ, H.Faruk Şahin, Faik Çalık, Ahmet Eşref Yılmaz ve Murat Markopcuoğlu’na Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, Saadet Partisi Oltu Bölge Başkanı Mehmet Akbulut, Saadet Partisi Oltu İlçe Başkanı İsmail Akbulut, Büyük Birlik Partisi Oltu İlçe Başkanı Hikmet Dağ, Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Erhan Ükelge ve partililer eşlik etti.
AĞDAĞ: TARİHİ BİR SEÇİM YAŞAYACAĞIZ
Esnaf ziyareti öncesi Saadet Partisi ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyen Milli İttifak Erzurum birinci sıra milletvekili adayı Atik Ağdağ, seçim barajı endişelerinin olmadığını belirterek “Bu ittifak, güzel bir birliktelik oldu. Birlikte rahmet vardır, anlayışıyla yola çıkan bu ittifakın yolu inşallah aydınlıktır. Mahiyeti itibariyle tarihi bir seçim yaşayacağız. 13 yıldır işbaşında olan hükümetin bugün itibariyle ülkeyi getirdiği nokta ortadadır. Bugün gelinen noktada iktidar, ülkeyi sorunlar yumağı haline getirmiştir. Ülkede büyük bir ahlak ve maneviyat tahribatı vardır. Yine ülkemizde devletin kurumları ile birlikte insanımız üzerinde ekonomik olarak büyük bir yıkım vardır. Ve yine AKP Hükümeti nezdinde muazzam bir dış politika faciası vardır. Bizler bu yıkımın düzeltilmesi için biraraya geldik. Zafer inanarak yola çıkanlarındır” dedi.
AĞDAĞ: İTİFAKIN OY ORANINI BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE BARAJ ALTINDA GÖSTERİYORLAR
Milletvekili Adayı Atik Ağdağ, anket firmalarının kasıtlı olarak Milli İttifak’ı baraj altında gösterdiklerini öne sürerek, “Milletin artık bir alternatifi var. Milli ittifak, bu ülkeyi seven, inançlı, milli ve muhafazakâr tüm insanımızın yeni adresidir. Yapılan hakkaniyetli çalışmalarda Milli İttifak’ın oy oranı yüzde 15’lerdedir. Milletimizde algı oluşturarak ittifakın baraj sorunu olduğu üzerinde duruyorlar. Amaçları her zamanki gibi yine milletimiz üzerinde algı oluşturmak. Ama bu kez insanımız her şeyin farkında. İnsanımızı ekonomik bir darboğaza sürükleyenlerin artık bu millete verebilecekleri hiçbir şey yoktur. Ne diyecekler, ‘Oy verin bize yıktıklarımızı, yapalım mı’ diyecekler. Artık milletin boş vaatlere karnı tok.” Şeklinde konuştu.
GÖZÜTOK; GAYRET BİZDEN, TAKDİR ALLAH’TANDIR
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok ise Milli İttifak’ın halk nezdinde güzel bir sinerji yakaladığını belirterek, “Yola çıkarken, acaba bu ittifak olur mu, tutar mı? Şeklinde endişelerimiz vardı. Sahaya inince gördük ki, şükürler olsun bu iş tutmuş. Yüzde 7-8 zaten cebimizde olarak yola çıktık. Kim ne derse desin ittifakın milletimizdeki karşılığı yüzde 15’ler seviyesindedir. Bismillah dedik, yola çıktık. Gayret bizden, çalışma bizden, takdir Cenab-ı Allah’tandır. Rabbim utandırmasın.” Diye konuştu.
Basın açıklamasının ardından 3 gruba ayrılan Milli İttifak Erzurum Milletvekili Adayları günboyu Oltu esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!