İşitme engelliler için stant açtılar

Güncelleme Tarihi:

İşitme engelliler için stant açtılar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 11:33

İşitme engelliler için stant açtılar

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum Atatürk Üniversitesine bağlı İletişim Fakültesinin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, işitme egellliler için 'Konuşan Eller, Buluşan Yürekler' adlı stant açtı.



Merkez Yakutiye ilçesindeki tarihi Kent Meydanında açılan stantta Türk ve yabancılar, işitme engelliler için duygu ve düşüncelerini içeren mesajları yazdı. Proje sahibi 3'üncü sınıf öğrencileri yazılan bu mesajları, işitme engellilere ulaştırılacak. 'Konuşan Eller, Buluşan Yürekler' projesini 'Halkla İlişkiler Kampanya ve Uygulama' dersinde hayata geçirdiklerini söyleyen öğrencilerden Nazlı Hilal Alan, "Türk, Azeri, İran, Çin gibi bir çok ülkeden Erzurum'a gelen yerli ve yabancı kişiler işitme engelliler için hazırladığımız dövizlere duygularını yazdı. Biz de bu dövizleri engellire ulaştırarak toplumun kendileri için re düşündüğünü öğrenecekler. Sınıf olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.



‘Konuşan Eller, Buluşan Yürekler’ projesinde Nazlı Hilal Alan, Merve Özbey, Ayşe Tat, Hafize Paşaoğlu, Orkhan Musabaylı, Çiğdem Çetin ve Mehmet Akif Kahraman görev aldı. Öğrenciler yakın bir zamanda işitme engelli çocularla piknik yaparak doyasıya eğleneceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!