Erzurum Çiçekçiler Derneği İlk Kongresini Yaptı

Güncelleme Tarihi:

Erzurum Çiçekçiler Derneği İlk Kongresini Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 12:22

ÇİÇEKÇİLER DERNEĞİ İLK KONGRESİNİ YAPTI

Erzurum Çiçekçiler Derneği 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Müceldili Konağındaki toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Çiçekçiler Derneği Başkanı Abdurrahman Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Teleflor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Daştan, Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Tok, İstanbul, Bursa, Erzincan, Afyon, Çiçekçiler Odası Başkanları katıldı.
Erzurum Çiçekçiler Derneği Yönetim Kurulu açık oylama yaparak yönetimi ibra etti. Alınan karar ile derneğe ilk üye kayıt ücreti olarak 250 TL. yıllık olarak 240 TL. aylık olarak ta 40 TL. yapılan oylama ile karara bağlandı. Erzurum Çiçekçiler Derneği yönetim kurulu üyeleri Başkan Abdurrahman Durmuş, Adnan Aksakal, Emre Keleş, İbrahim Ethem Şanlı, Yavuz Mollaoğlu, İbrahim Turan, Erdal Aydoslu, yapılan oylama ile kabul edildi.
Erzurum Çiçekçiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Durmuş yaptığı kısa konuşmasında, “Uzak yerlerden şehrimize gelen misafirlere hoş geldiniz diyorum. Derneğimizin ilk faaliyetini siz üyelerimizle yaptık. Yapılan çalışmalarımızla ilk startımızı da almış olduk ‘’ dedi.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de kısa konuşmasında, “Doğu Anadolu ve başta Erzurum olmak üzere kesme çiçekçilik, hatta yapma çiçekçiliği üretimi şehrimizde de yapabilirmiyiz. Belediye olarak öncü olmaya karar verdik. Şehrimize dışardan gelen çiçekleri acaba burada da üretebilirmiyiz. Daha sonra da pazarlama aşamasına geçeriz. Bu arada yapılan üretim ile hem şehrimiz esnafı kazanacak, hem de çevre illerimize pazarlama yapmış olacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!