Bereket Döner Hedef Büyütüyor

Güncelleme Tarihi:

Bereket Döner Hedef Büyütüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2015 15:15

BEREKET DÖNER HEDEF BÜYÜTTÜ

Helal ve kaliteli döner denildiğinde akla gelen ilk marka olan Bereket Döner, satış temsilcileriyle Bereketli Buluşmalar-1 toplantısında bir araya geldi.
GİMDES (Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve sertifikalandırma araştırmaları derneği) tarafından helal sertifikası almış sayılı firmalardan olan Bereket Döner yönetim kurulu üyeleri, Bolu’da Türkiye geneli satış temsilcileri ile bir araya geldi.
Satış temsilcileri ile yapılan toplantıda Bereket Döner CEO’su Muhammet Nezif Emek, bugüne kadar yaptıklarını ve gelecek planlarını anlattı. Türkiye genelinde 75 restoranıyla faaliyet gösteren Bereket Dönerin, hijyenik şartlarda kaliteli ve helal hammaddeler ile üretilen ürünlerini aynı düstur ile, nezih mekanlarda halkın beğenisine sunmayı amaçladıklarını belirten Muhammet Nezif Emek, bu sebeple tüketiciden ve yatırımcılarından tam not aldıklarını dile getirdi.
Bereket Döner’in, Türkiye’de hızla yayılmasına da dikkat çeken Nezif Emek, 2015 başında 65 olan restoran sayılarını 2015 yılı sonuna kadar 100 restorana, 2019 yılı sonunda ise 300 restorana çıkartarak Türkiye’nin her ilinde faaliyet göstermeyi hedeflediklerini, 2016 yılı hedeflerinde var olan lojistik merkezi kurulumu, ekmek, patates üretimi, besi çiftliği kurulumu ve yeni fabrika ile birlikte, günlük 30 ton olan döner üretiminin 50 tona çıkarılacağını belirtti.
Üretim anlayışlarına da değinen Emek; "Üretim anlayışımızın temelinde doğal ve katkısız üretim prensibi yatmaktadır. Kalite ve helal üretim bu günlere ulaşmamızın temelini oluştururken geleceğimize de ışık tutmaktadır. Bu prensibimizden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bizi yükselten değer bu olmuştur. Hedefimiz helal gıda denildiğinde akla gelen ilk marka olmak ve Türkiye’nin her yerinde hizmet vermektir." diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!