Başkan Sekmen, ER-VAK'ı kutladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sekmen, ER-VAKı kutladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 12:31

Başkan Sekmen, ER-VAK'ı kutladı

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, sivil toplum kuruluşu olan Erzurum Kalkınma Vakfı'nın (ER-VAK) çalışmalarından övgü ile söz etti.

ER- VAK Başkanı Erdal Güzel, Yönetim Kurulu Üyeleri Tarihçi-Yazar Abdurrahman Zeynal, Prof. Dr. Erol Kürkçüoğlu, Prof. Dr. Vahap Yağanoğlu, Prof. Dr. Ömer Özden, Öğretim Görevlisi Tarihçi Yücel Çil ile görüşen Başkan Mehmet Sekmen, “Erzurum Kalkınma Vakfı, 1991 yılından beri şehrimize büyük katkı sunmuş önemli sivil inisiyatif kurumlarımızın başında gelmektedir. 25 yılda 24 Sultan Sekisi Toplantısı yapan ER-VAK, geliştirdiği proje ve ürettiği fikirlerle Erzurum'un ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına büyük kazanımlar sunmuştur. Şehrimize sunduğu katkılardan ötürü Erzurum Kalkınma Vakfı mensuplarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ERVAK Başkanı Erdal Güzel de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Gençlik ve Kadın Kollarının şehir kültürüne sunduğu faaliyetleri anlatan Güzel, Ovit Tüneli, Doğu Anadolu Projesi (DAP), tohumculuk ve sağlık turizmi ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!