Refahiyeliler festivalde bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Refahiyeliler festivalde bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 14:41

Refahiyeliler festivalde bir araya geldi

Haberin Devamı

ERZİNCAN, (DHA)-ERZİNCAN’ın Refahiye ilçesinde bu yıl birincisi düzenlenen 'Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali' renkli görüntülere sahne oldu.

Refahiye ilçesinin çam ormanları ile kaplı bulunduğu Dumanlı Yaylası ve Dumanlı Ormanında gerçekleştirilen Gençlik ve Doğa Festivaline Vali Süleyman Kahraman, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Refahiye Kaymakamı Sedat Ateş ilçe Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar, bazı kurum müdürleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol mensupları yaklaşık 5 kilometre boyunca Türk Bayrağı eşliğinde üniversiteli gençlerle birlikte yürüdü. Refahiye Kaymakamlığı ve Belediyesinin organize ettiği doğa şenliği kapsamında Off-Road yarışları, doğa yürüyüşü, fotoğraf yarışması, okçuluk, cirit, halat çekme gibi bir çok etkinlikte yer aldı.

Bu yıl başlangıcı yapılan doğa ve gençlik festivalinin önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlı ve birbirinden farklı birçok etkinlikler yapılarak uluslar arası bir festivale dönüştürülmesi gerektiğini belirten Vali Kahraman, "Böylesi doğal bir güzelliğe sahip olan dumanlı dağlarında Türkiye’nin her bir köşesinden gelen misafirleri ağırlamak istiyoruz. Daha önce başlatılan bal festivalinden sonra bu yıl ilki düzenlenen ve dumanlı ormanlarının da adını alan 1’nci Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali ile başaracağımıza inanıyorum. İlk olmasına rağmen yüzlerce kişinin katıldığı bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu

FOTOĞRAFLI







 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!