Emniyet Mensublarından İhtiyaç Sahiblerine Kurban ETİ

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Mensublarından İhtiyaç Sahiblerine Kurban ETİ
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 21:42

EMNİYET MENSUBLARI İHTİYAÇ SAHİBLERİNE KURBAN ETİ DAĞITTI

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce Erzincan’da bulunan ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtımı yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğünce geleneksel hale getirildiği öğrenilen kurban eti dağıtımı etkinliği bu yılda önceden tespiti yapılan ihtiyaç sahibi 198 aileye toplamda 495 kilogram et olarak dağıtıldı.
Kurban kesen teşkilat mensuplarından gönüllü olarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere kurban payı toplandığı öğrenildi.
Kurban Bayramının ikinci günü sabahı ihtiyaç sahibi vatandaşların özelliklede çocukların bayramları tebrik edilerek teşkilat mensubu polislerin kesmiş olduğu kurban etlerinin kendilerine takdim edildiği belirtildi.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada; “Bayramlar, milli birlik ve beraberliğin güçlendiği sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı toplumsal yaşamda vazgeçilmez öneme sahip günlerdir. Bayramlarda paylaşmanın önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek amacı ile Erzincan İl Emniyet Müdürlüğümüzce geleneksel hale getirilen kurban eti dağıtımı etkinliği gerçekleştirilmiştir.” denildi.
Kurban Bayramında polislerin kapılarını çalarak bayramlarını kutlaması ayrıca kurban eti getirmesi nedeni ile ihtiyaç sahibi ailelerin memnuniyetlerini ifade ederek başta İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkürlerini ifade ettikleri öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!